Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési és szállítási feltételek

UTÁNVÉTES FIZETÉS

Biztonságos és kényelmes szállítási és fizetési megoldás. A házhozszállítást kérheti az ország bármely településére. A megrendelt terméket a megrendeléstől számított 1-7 napon belül a FOXPOST futárszolgálata szállítja ki  az ön által megadott címre vagy a megjelölt FOXPOST automatába utánvéttel. A szállítási díjat minden esetben feltüntetjük a megrendelési felületen a megrendelés összegzésénél, így Ön annak összegével minden vásárlás alkalmával tisztában lesz a megrendelés elküldése előtt.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:


Egy megrendelésben maximum 2 db vödör (összesen maximum 20 kg) kiszállítása lehetséges

Szállítási díjak:

  • 5 kg-ig 1100 Ft FOXPOST automatába, 1500 Ft házhozszállítással
  • 5 kg-tól 1500 Ft FOXPOS automatába, 3000 Ft házhozszállítással
  • Utánvét díja 400 Ft   

A fenti szállítási árak Magyarország területén belüli kiszállítás esetén érvényesek! Amennyiben Ön külföldi címre szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!

Amennyiben három szállítási egységnél (csomagnál) több terméket rendelne egyszerre, egyedi szállítási ajánlat miatt vegye föl velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén!

Fizetnie csak átvételkor kell a FOXPOST futárszolgálat alkalmazottjának. Kérjük átvétel előtt győződjön meg a csomag sértetlenségéről!
A számlát minden esetben a vevőadatoknál feltüntetett számlázási névre, címre állítjuk ki, a csomag tartalmazza a megrendelő részére kiállított számlát. A számlázási adatokat a kiszállítást követően sajnos nem tudjuk módosítani.
Amennyiben a megrendelő hibájából nem sikerül a kézbesítés, úgy az árut visszaszállítják a telephelyünkre. A FOXPOST futárszolgálat hibájából nem időben vagy nem kiszállított áru miatt felelőséget nem vállalunk.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSE MERÜL FEL KÉRJÜK KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT:

  • levendulabrikett@gmail.com
  • munkaidőben: 06705449038